שאלה למומחה הפורום

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

25/08/2005 | 13:29 | מאת: מוטרדת

שלום רב, אני מרגישה מידי פעם דקירות חלשות באזור הנרתיק/ הרחם (קשה לי לתאר מאיכן בדיוק) והייתי רוצה לדעת ממה הדקירות יכולות לנבוע. כשהייתי לפני כחודשיים אצל רופאת נשים היא אמרה לי שיש לי פטרייה בנרתיק ונתנה לי משחה. האמת שלא השתמשתי במשחה (טיפה הזנחתי). חשוב לי לדעת האם פטרייה יכולה לגרום לדקירות עמומות מאחר ואני הבנתי שפטרייה יכולה לגרום לצריבה או גירוי אבל לא דקירות ומה לדעתך זה יכול להיות?

25/08/2005 | 15:03 | מאת: שירה

מוטרדת, פני לרופאת הנשים שלך ותוכלי להפסיק מיד להיות מוטרדת.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו