האם יכולה להיות רגועה?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

30/01/2021 | 13:33 | מאת: נטלי

במידה והיה לי דימום ובדיקות הדם ביום השני לדימום הראו פרוגסטרון 0.5 וe2, 117, בדיקת היריון בדם שלילית, האם יכולה להיות רגועה שבוודאות לא בהיריון מקיום יחסים לא מוגנים שקיימתי בחודש הזה? כי קראתי שכתבת שיש מקרים שיש מחזור בטרימסטר הראשון, הערכים הנמוכים של ההורמונים ובדיקת ההיריון השלילית בדימום יכולים להרגיע אותי שאינני בהיריון או שיכול להיות היריון גם בערכים נמוכים כאלו ?

אם היית עם תחתונים איןסכון של הריון גם אם היתה לו פליטת זרע על התתחתונים זרע לא עובר דרך בגדים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו