האם אפשר להיכנס להריון מסקס יבש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/01/2021 | 21:53 | מאת: נעמה

1.היי, האם בחורה יכולה לקבל דימום שממש דומה למחזור בזמן הריון כמה פעמים, ממש בזמנים שהיא צריכה לקבל מחזור. האם ישנו מצב כזה? נניח והיא קיבלה 4 פעמים מחזור, האם יש סיכוי שזה כן הריון? כל עוד המחזור שלה סדיר. 2.רציתי לשאול האם ישנה סיכוי להיכנס להריון כאשר עושים סקס יבש בלבוש מלא משני הצדדים, במידה ויש שפיכה מקדימה (טיפות) האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון? חשוב לציין שהיא הייתה במחזור. בנוסף, היא קיבלה פעמיים מחזור בזמנים שהיא צריכה לקבל, אז האם זה מבטיח שהיא לא בהריון בוודאות?

אי אשפר להכנס להריון כששני בני הזוג עם בגדים. יש מקרים נדירים שבהם היה הריון והמחזור המשיך להגיע בטרימסטר הראשון. נדיר ביותר. אם את רוצה להיות רגועה עשי בדיקת שתן לשלול הריון וכדאי לפנות לרופא נשים להתאמת אמצעי מניעה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו