כאב בעת קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/01/2021 | 21:23 | מאת: גאיה

אני בת 16 וחצי, אני והבן זוג שלי בחודשים האחרונים התחלנו לשכב. כשאנחנו שוכבים והחדירה עמוקה אני מרגישה כאב של לחץ שמזכיר כאב מחזור באזור האגן והגב התחתון. אין לי בעיות גנטיות או מחלה כלשהי, והמחזור שלי סדיר ולא נתקלתי בבעיות איתו. אני לא יכולה לדבר עם ההורים שלי על זה כי הם לא יודעים ששכבתי. מה ניתן לעשות? האם יש סיבה לכאב? האם אפשר לגשת לרופא/ת נשים מבלי לערב הורים? תודה מראש

כשהחדירה מאוד עמוקה יכול להיות לחץ של הפין על אברי האגן.נסו לבצע חדירה פחות עמוקה כשאת עם רגליים ישרות ולא ב90 מעלות. כדאי גם לפנות לרופא נשים לבדיקה. . +

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו