דלקת בדרכי השתן . דחוף בבקשה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/01/2021 | 18:55 | מאת: סיגל

הייתי במיון היום כי לא הרגשתי טוב בין הבדיקות שעשו לו הייתה בדיקת שתן ונתנו לי מונרול. שתיתי את התמיסה. רק שהרופא במיון לא אמר לי שאסןר לעשות פיפי אן לאכול. עשיתי פיפי אחרי 10 דקות ואחרי שעה. ואכלתי חצי שעה אחרי שלקחתי את התמיסה. האם זה אומר שזה לא ישפיע ? רק אחרי זה נכנסתי וקראתי על האנויביוטיקה . לא מבינה למה הרופא בבית החולים לא אמר לי. האם זה ישפיע?

תפני לרופא משפחה ותבקשי הפניה לעשות תרבית שתן ונראה אם החיידק נעלם או לא

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו