בריאות העובר בהיריון מטיפות אהבה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/01/2021 | 15:14 | מאת: לא משנה

שלום, אני ואישתי קיימנו יחסי מין ללא קונדום וגמירה בחוץ. אך כנראה היא בהיריון מטיפות אהבה. השאלה שלי היא האם היריון מטיפות אהבה הינו הריון בריא והעובר שבבטן שלה יהיה בריא ? האם קיים סיכוי שבגלל שזה הריון מטיפות אהבה שהעובר לא יהיה בריא ואיכותי כמו בהיריון רגיל? במילים אחרות: מבחינת בריאות ותכונות העובר, האם יש הבדל בין עובר מהיריון רגיל לבין עובר מהיריון טיפות אהבה ?

אין בעיה עם בריאות העובר גם אם הריתם כתוצאה מטיפות אהבה ברגע שהיתה הפריה הזרע תקין לחלוטין

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו