דגדגן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/08/2005 | 21:41 | מאת: SARA

לא אין לי כאב,אין שום דבר חוץ מהצבע לא מדובר רק בצבע ככה,זה נהיה קצת כחול וזה מה שמפחיד אותי השפתיין לא נראות לי בריאות.אבל מצד אחר אין לי כאב בכלל ואני מאוננת בצורה רגילה לגמרה. הצבע שלי לא ככה כל כך.

24/08/2005 | 22:56 | מאת: מ

שלום רב אם יש לך ספק כלשהו לגבי מראה השפתיים , הדגדגן, ואם זה מדאיג ומפחיד אותך, כדאי שתגשי לרופא נשים לבדיקה. כך תוכלי לדעת אם יש לך בעיה כלשהי , ובמידה ולא, ומאחלת לך שכך יהיה , תוכלי להסיר דאגה מליבך.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו