סקס עם קונדום וגמירה בחוץ

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/01/2021 | 02:15 | מאת: האנונימית

שלום, חבר שלי ואני קיימנו יחסי מין עם קונדום והוא גמר בחוץ. לי כרגע אין גישה כל כך לגלולות, לא רוצה שידעו שאנחנו מקיימים יחסים. השאלה שלי היא האם אנחנו צריכים לחשוש מהריון, או שקיום עם קונדום וגמירה בחוץ זה נחשב ״בטוח״? ושאלה נוספת, רק לידע כללי, אם יש חור בקונדום או שהוא נקרע, אפשר לזהות את זה אחרי הגמירה (אמור לטפטף מהקונדום)? תודה רבה(:

סך הכל אתם משתמשים גם בקונדום וגם גומר בחוץ אז היעילות די גבוהה במניעת הריון ואני חושבת שאת יכולה להרגיש בטוחה כדאי רק לבדוק את הקונדום שלא לקרע כפי שאת אומרת יטפטף מהכיפה. אחרי כל פעם

05/01/2021 | 01:43 | מאת: האנונימית

תודה רבה (:

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו