דגדגן

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

24/08/2005 | 14:20 | מאת: סארה

שלום: אני בת 20, עדיין בתולה. הדגדגן שלי כל כך שחור מזמן וזה מתריד אותי. האם זה טבעי או מה?

24/08/2005 | 15:15 | מאת: שירה

סארה שלום צבע העור שלנו מכתיב גם את צבעם של איברי המין שלנו. אצל נשים כהות עור עשוי צבע הפטמות למשל להיות חום כהה מאוד, וכך גם הצד הפנימי של השפתיים (בין אם מדובר בשפתיים של הפה ובין אם בשפתיים של הנרתיק). במידה וצבע עורך כהה מאוד, סביר להניח שמדובר פשוט בצבע עור כהה יותר של אזור איבר מינך. האם יש לך סיבה נוספת להיות מודאגת חוץ מהצבע ? (כאבים, תחושה וכו') שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו