גינרה - עזרה מהד"ר ומנשים מנוסות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/08/2005 | 21:33 | מאת: רעות

שלום לשירה ,לד"ר ולשאר הנשים אני אמורה להתחיל מחרתיים בפעם הראשונה את הגלולה גינרה ואני לא מבינה אותה! בהוראות השימוש כתוב לקחת את הגלולה הראשונה ביום המתאים בשבוע. והגלולות מנויות בסבב של ימים כאשר אין יום התחלה ויום סיום. 1. איפה בכלל מתחילים את הסבב? אני צריכה להתחיל בשישי. באיזה יום שישי להתחיל? אם היה אפשר הייתי מצרפת תמונה שלה. 2. איך זה שהיום בשבוע קובע איזה גלולה לקחת? הרי הן שונות במינוני ההורמונים בהן לא? 3. 3.האם למישהי שנטלה אותן בעבר יש המלצות? הסתיגויות? תודה מראש

23/08/2005 | 21:51 | מאת: שירה

רעות ערב טוב לא משנה מאיזה יום שישי את בוחרת להתחיל - בחרי אחד משלושה ימי שישי הקיימים בחפיסה ותמשיכי יום אחרי יום לפי הסבב. לא בכל סוגי הגלולות מינון ההורמונים משתנה עם הימים, יש גלולות שמדובר באותו מינון במשך כל החודש. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו