סיכוי להריון ללא חדירה.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

23/09/2020 | 10:34 | מאת: אילן

שלום לך דוקטור אברמוב...שכבתי עם חברה שלי וגמרתי בחוץ וניגבתי את הזרע (כמות גדולה) עם התחתון שלה ואז שמתי לב שאחרי 5 שעות בערך היא לבשה אותו. האם היא יכולה להיכנס ככה להריון אם הזרע נגע לה או נכנס לה לכוס? אני מציין שעברו 5 שעות.

אין סכוי להריון

08/06/2022 | 23:30 | מאת: אמה

היי המחזור שלי בכללי לא סדיר והייתי עם מישהו פעמיים ללא חדירה! אני עדיין בתולה. מלחץ וטיפשות לקחתי פוסטינור (אני יודעת זה היה טיפשי..() ועברו כבר 42 יום ולא קיבלתי מחזור היה לי גם חודש מבחנים יש לי ממה לדאוג?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו