מבקשת להבין ..............

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

20/09/2020 | 12:19 | מאת: שי לי

היי אם בכל מגע מיני משתמשים בקונדום. (מדובר ב6 פרטנרים סך הכל ב 40 שנה:) האם עדיין אפשר להדבק באיידס ? אם כן - איך ? אני מניחה שיכולה להיות הדבקה רק אם קונדום ממש נקרע? במצב כזה שני הצדדים לא יכולים לפספס את זה.... או שאני טועה ?

שמוש בקונדום באופן קבוע מונע הדבקה באיידס. אבל יכול להיות מצב שקונדום נקרע בלי ששמת לב, נפל, במגע אורלי כשיש פצע בפה הנגיף יכול לעבור, איכות קונדום לא טובה, פג תוקף , שימוש בשמנים שמחלישים את הגומי של הקוקנדום ועוד.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו