סיכון להכנס להריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/08/2005 | 17:34 | מאת: שרון

רציתי לדעת, כאשר עושים הפסקה בין חפיסה לחפיסה, ומקבלים את הוסת, ולאחר 7 ימים מתחילים שוב חפיסה חדשה - האם אפשר לקיים יחסי מין כבר ביום הראשון שבו נוטלים את הגלולה הראשונה מהחפיסה החדשה? והאם יש סיכוי להכנס להריון אם קיימתי יחסי מין באותו יום ראשון של נטילת הגלולה (כי הגלולה עוד לא השפיעה על הגוף???). תודה מראש, שרון.

22/08/2005 | 17:37 | מאת: שירה

שרון שלום בהנחה שאת נוטלת את הגלולות מדי יום כנדרש, את יכולה לקיים יחסים בכל יום מימי החודש (כולל בשבעת הימים של ההפסקה בין חפיסה לחפיסה) ולהיות רגועה לחלוטין. הסיכוי להיכנס להיריון למרות שימוש תקין בגלולות הוא זעיר עד אפסי. יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו