מתסוכלת :(

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

22/08/2005 | 08:55 | מאת: מוטרדת

שלום , יש לי חבר כשלוש חודש ולפני כחודש התחלנל קיים יחסי מין . כשהוא חוזר מהצבא (כל סופשבוע) יש לי תשוקה גדולה ורצון עז לקיים איתו יחסי מין .. כך שההרטבה בכמות מספקת והמין הולך כמעט חלק . אבל גם לפעמים כשהוא רק חוזר ולרוב בפעמים הנוספות שאנחנו שוכבים במשך סופשבוע ... בזמן יחסי המין אני מאוד לחוצה , ועולות לי מחשבות מאוד מטרידות בראש לא לגביו , לגבי , ועקב זה אני לא מרטיבה , וזה לא כי איני נמשכת אליו ההפך ! הוא הגבר הכי מושך שהייתי איתו ...ואולי בגלל זה אני לחוצה ? אני מאוד מבולבלת ... העניין שאני לא נרטבת ומאוד לחוצה עושה "פנצ'רים" בינינו ... הוא מנסה מאוד לתת לי להרגיש בטוחה בגופי ... אבל אני מרגישה מאוד לא בנוח לידו ... מתביישת ... מה לעשות ? ?!?!?האם יש לי בעיה ? בתודה מראש

22/08/2005 | 09:52 | מאת: שירה

שלום ובוקר טוב לא בטוחה שממש הבנתי מה הבעיה (אם ישנה בעיה), כי בתחילת דברייך כתבת שיש לך רצון חזק לקיים יחסים איתו, ולדברייך "ההרטבה בכמות מספקת והמין הולך כמעט חלק". אחר כך כתבת שיש פעמים שאת לא רטובה מספיק ושעולות לך מחשבות מטרידות בראש. אם את מוטרדת מכך שבחלק מהפעמים אינך מספיק מגורה - הסירי דאגה מליבך. חשק מיני (וגם הרטיבות בנרתיק) אינו נתון קבוע והוא משתנה בהתאם להרבה דברים חיצוניים שקורים סביבנו. חוץ מזה, את מדברת על כך שאת מרגישה מאוד לא בנוח לידו ומתביישת. זה נושא אחר לגמרי, וכיוון שלא ממש פירטת למה את מתכוונת ב"מתביישת" קשה לי להתייחס לעומקו של עניין. לוקח זמן עד שמרגישים לגמרי בנוח במצב אינטימי עם אדם אחר, יתכן ששלושה חודשים אינם זמן מספיק ארוך עבורך, וסביר להניח שככל שיעברו השבועות תרגישי פתוחה ונינוחה יותר בקרבתו. העובדה שאתם מתראים רק בסופי שבוע אמנם מסייעת להתרגשות בכל מפגש מחודש כזה, אבל היא גם גורמת לכך שקצב ההתקרבות שלכם זה לזו יהיה איטי יותר מאשר לו הייתם נפגשים מדי יום למשל. קחי את הזמן הדרוש לגופך (ולנפשך) להיפתח ולהרגיש בנוח עם בן הזוג. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו