חתיכות לבנות בשתן, האם סימן להיריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

28/07/2020 | 08:56 | מאת: נועה

שלום, אני בת 23, נוטלת מינס באופן קבוע. דילגתי החודש על קבלת המחזור והמשכתי לחבילה הבאה (בשל מגרנות רופאת הנשים אמרה לי בעבר שזה בסדר שאדלג מדי פעם). בשבוע האחרון התחלתי להבחין בחתיכות לבנות בשתן, כמו חתיכות עור קטנות. אני מאוד חוששת, האם ייתכן שזה סממן להיריון והגלולות לא עבדו כמו שצריך?תודה (אציין כי לא היה מצב ששכחתי גלולה או משהו כזה). אני מאוד בלחץ מזה, האם ניתן להפסיק את חבילת הגלולות כעת (אני באמצע החבילה) ולחכות למחזור? אם כן, האם אני צריכה להתחיל לקחת את הלבנות ואז להתחיל חבילה חדשה? או לחכות? תודה

חתיכות לבנות בשתן אינן סימן של הריון ולכן אין צורך להפסיק את הגלולות או לעשות שינוי. עשי בדיקת שתן כללית ותרבית דרך רופא משפחה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו