חוששת מהריון באמצעות מגבת.

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/07/2020 | 20:29 | מאת: דפנה

שלום לך דוקטור.....הייתי במלון עם ידיד שלי והוא נכנס להתקלח ואז אני התקלחתי אחריו והתנגבנו באותה המגבת אני חוששת שאולי הוא אונן במקלחת וניגב עם המגבת שאיתה אחרי 10 דק התנגבתי. האם אפשר להיכנס ככה להריון? או שאני סתם חוששת?

אין סכוי להריון

18/07/2021 | 22:13 | מאת: מודאגת

ואם נגיד חבר שלי גמר עליי ( הייתי עם תחתן , אף טיפה לא הגיע לאזור למטה , ניגבתי את כל השפיך עם נייר ) אחר כך עשינו הפסקה של כמעט רבע שעה ואז הןא ירד לי ואז עשינו עוד הפסקה של חמש דקות ואז ניגבתי את עצמי עם המגבת שהייתה על המיטה ואני חושבת שהיה שם קצת שפיך שנזל ממש כמה טיפות האם אני יכולה להכינס להיריון ?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו