שלום...

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/08/2005 | 21:19 | מאת: מיכל

שלום רציתי לשאול שאלה.... מה זה אומר שיש באיבר המין בלוטות קטנות? אשמח אם תענה לי בהקדם.. זה מאוד מלחיץ אותי.. תודה

21/08/2005 | 21:59 | מאת: שירה

מיכל ערב טוב. לא ברור לי מה בדיוק כוונתך במילה "בלוטות". אשמח אם תוכלי לפרט. שירה

22/08/2005 | 03:59 | מאת: מיכל

לא בלוטות כזה שתי דברים שנפוחים אני לא יודעת איך להסביר..

23/08/2005 | 15:49 | מאת: מתסוכלת

אם את מתכוונת ל"בלוטות קטנות" כאלה על איבר המין יכול להיות שהן יוצאות לך מגילוח .... אני יודעת שלי זה קורה ובאמת שירה מה נתן לעשות לגבי זה ? תודה.

23/08/2005 | 18:04 | מאת: שירה

אם הכוונה ל"בליטות" על זקיקי השיערות כתוצאה מגילוח (מצב שיכול לקרות בכל מקום בו מגלחים, לא רק באזור איבר המין) - כדאי פשוט לעשות הפסקה בגילוח ולתת לאזור להירגע קצת. אולי לחשוב על פתרון אחר חוץ מגילוח כדי להוריד את השיערות באזור העדין הזה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו