פוסטינור וסיכוי להיריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

07/06/2020 | 21:13 | מאת: אנונימית

היי לקחתי פוסטינור ב10.5 לאחר 40 שעות מיחסי המין הלא מוגנים. לאחר 12 יום מקיום יחסי המין ביצעתי בדיקת דם ושתן להיריון שיצאו שליליות, לאחר 16 יום מקיום היחסים ביצעתי בדיקת שתן שיצאה שלילית גם היא. שבועיים לאחר לקיחת הפוסטינור הופיע לי המחזור למשך חמישה ימים ומאז סיום המחזור אני מרגישה עייפות, וכאבי ראש חזקים. האם יש סיכוי להיריון בכל זאת? כדי לבצע שוב בדיקת שתן לגילוי היריון?

לדעתי הסבירות להריון אפסית אבל אם את רוצה להיות רגועה עשי בדיקת שתן ביתית להריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו