שלום לך ד"ר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

19/08/2005 | 16:24 | מאת: רונית

אני כבת 57 יש לי התקן 15 שנה. יש לי מעט דימום והלכתי לרופא הוא אמר לי שצריך להוציא את ההתקן כי כנראה הדימום משם (עשו לי בדיקת שתן והדימום לא משם) וגם כנראה לא מהרחם . בהתקן לא רואים חוטים מה עושים הרופאים במצב כזה? האם יתכן שהדימום מההתקן? אודה על תשובתך המהירה.

21/08/2005 | 09:18 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום! לחלוטין לא ברור לי מדוע אדם יחפש תשובות מרופא לא מוכר, לאחר שהתיעץ עם מומחה שבחר. התופעה, דרך אגב, שכיחה, אבל עדיין אני תוהה. בין השאר, אני מניח שמדובר ב"הצתה מאוחרת" והשאלות הטובות מתעוררות כאשר הרופא שהיה צריך לענות כבר לא בחדר. אני מפנה את כל מטופליי חזרה לרופא שהעלה את הנושא. לרופאים שונים הכשרה, ניסיון, גישה, והמלצות שונות. את מחפשת מידע, אך לא בכתובת הנכונה, רק בכתובת הזמינה ביותר. במידה וניתן לשוחח עם הרופא שהמליץ לך הוצאת התקן בטלפון או באי מייל, יותר קל לשניכם. במידה ולא, אולי תבקשי מהרופא את האופציה הזאת להבא. לסיכום, פורום מיניות האישה אינו פורום רפואת נשים. מיניות היא נושא אחר מאיברי המין ואחזקתם. אנא פני בחזרה לרופא נשים שלך להמשך הטיפול. עיצה ידידותית - תשמרי על רצף טיפול עם אותו רופא/ה. אם אינך מקבלת תשובות לשאלותיך אצל הרופא המטפל, זו סיבה טובה להחליף רופא. בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו