שפיכה גברית

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

18/08/2005 | 21:17 | מאת: נעמה

לשירה, ערב טוב! האם כאשר גבר גומר ויש שפיכה , הגבר יכול לשלוט על כך זאת אומרת שהוא מחליט מתי הזרע יפסיק להשפך או שאין על כך אפשרות לשלוט? האם יש יתרונות או חסרונות בבליעת זרע גברי, האם זה יכול להשפיע על משהו? האם בשפיכה ניתן לראות/לזהות זרע בודד? האם גבר יכול לגמור כלומר להגיע לאורגזמה בלי שתהיה שפיכה וההפך (אים אורגזמה אבל יש שפיכה) או שבעצם גבר שגומר זה כאשר יש שפיכה? תודה

19/08/2005 | 09:55 | מאת: שירה

בוקר אור נעמה לשאלותייך - (1) אימון ותרגול (כמו למשל עפ"י שיטת הטנטרה) עשויים להביא את הגבר למצב בו הוא יכול לשלוט על האורגזמה, כלומר - להגיע ממש עד לרגע הגמירה אבל "לדלג" על האורגזמה ולא לגמור. במידה ותהליך השפיכה כבר החל - אין לגבר שום אפשרות להפסיקו או להחליט מתי תסתיים השפיכה. מה שכבר התחיל - - -ימשיך עד הסוף. (2) אין כל יתרונות או חסרונות בבליעת זרע גברי. לא ברור לי אם התכוונת ליתרונות/חסרונות עבור הגבר או האישה והאם דיברת על נושא רפואי או נושא אחר. אם תרצי להרחיב את מוזמנת. (3) אין כל אפשרות לזהות זרע בודד בעין "בלתי מזויינת". (4) ברוב המכריע של המקרים, האורגזמה והפליטה מתקיימות במקביל אצל הגבר. ישנם מקרים בהם הגבר יכול לגמור ללא שפיכה (בין אם בגלל מצב רפואי מסויים או בגלל גישות שונות ביחסי מין כמו הטנטרה שהזכרתי קודם). חשוב לציין שחלק ניכר מהרופאים לא אוהדים את השיטה הטנטרית, שיש הטוענים שהיא פועלת כנגד התהליכים הפיזיולוגיים הטבעיים המתרחשים בגוף. אם יש עוד שאלות - את מוזמנת. שבת שלום שירה

21/08/2005 | 10:25 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ! סוף סוף שאלה "מינית" ולא גינקולוגית. יש המון המון "סיפורי סבתא", "מיתוסים" ואמונות לגבי שפיכה של גבר, ולגבי התכונות של הזרע. בנוסף יש התייחסות עצומה לסוגית "לבלוע" או לא. אמנם הפורום מיועד ל"מיניות האישה" אך ב"מיניות הגבר" ( שיש לו נגיעה למיניות האישה ) יש עניין גדול שאישה תבלע את הזרע, והנשים צריכות להתמודד עם סוגיה זו. כמו נוזלי גוף אחרים, הוא לא מזיק על פי רוב. זרע יכול להכיל את נגיף האיידס, כמובן,אבל ההדבקה באיידס לא יותר גדולה במין אוראלי, מאשר במין נרתיקי. ככלל, כל אחת צריכה לעשות כפי שמתאים ונוח לה, כמו בכל פן אחר של יחסי מין. אורגזמה תמיד מלווה בשפיכה, אלא אם יש בעיה רפואית. לפעמים הזרע לא יוצא, אלא חוזר חזרה, אך גם זה פגם רפואי. עוד שאלות? ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו