מה הסיכוי ? בלחץ.................

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/05/2020 | 16:44 | מאת: מירן

היי דר אני בחרדות ממש!! קיימתי יחסים לא מוגנים ,בערך ביום ה 5 לווסת. פוחדת שנקלטתי. אני יודעת שהזרע לא יכול להפרות יותר מ72 שעות. גג 120 שעות. חשוב לציין שהביוץ שלי בערך ביום ה14 כי המחזור שלי סדיר כל 28 יום כמו שעון. מה הסיכוי שזרע יחיה יותר מחמישה ימים? קלוש? אני חייבת להבין למה.. האם זה בגלל שהוא לא בסביבה הטבעית שלו, ובגלל השעון הביולוגי שלו שלא מאפשר לו לחיות יותר מידי זמן במערכת המין. וכו תודה מראש!!

יש מקרים נדירים בספרות ששם תואר זרע שיכול להפרות גם אחרי6 ימים. בדרך כלל תוחלת חיים של הזרע זה 3 ימים בגוף האישה לא באויר עשי בדיקת להרות אם לא תקבלי מחזור במועדו

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו