חשש מהריון,בלחץץץץ!!!

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/05/2020 | 22:47 | מאת: ליאל

היי ליאורה,לפני 5 חודש בערך הייתי עם חבר שלי ביחד והיה מין סקס יבש בלי בגדים ואני זוכרת שהוא נגע לעצמו באיבר מין ואז נגע לי באיבר מין ודחף אצבעות . אני חוששת שהוא גמר והחדיר לי טת האצבעות עם הזרע פשוט לא זוכרת מה היה באותו יום ... קיבלתי מחזור מאז כול חודש ללא איחור כרגיל 4 ימים . אני אמורה לקבל מחזור עוד יומיים ואני מרגישה בחילות ואני ממש בתסביכים עם עצמי שאני בהריון ולא רגועה בכלל . האם זה הגיוני או שאני יכולה להיות רגועה??

אם אני מבינה נכון יחסי המין המדוברים היו לפני כשבוע. מוקדם לדעת אם את בהריון או לא הסבירות קלושה המתיני למחזור

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו