מדבקות אוורה פוגעות בהריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/04/2020 | 14:43 | מאת: מישל

שלום קיימתי יחסי מין עם בן הזוג שלי מיד בתום המחזור במשך כמה ימים. לא בימי הביוץ ולא הייתי עם מדבקה . לקחתי פוסטינור תוך 72 שעות.ואחרי שבוע התחלתי מדבקות אוורה למניעת הריון... עכשיו אני שבועיים אחרי ויש לי בחילות וחולשה. אני חוששת שנכנסתי להריון ( למרות הפוסטינור זה כבר קרה לי פעם אחת)ואני עם המדבקה עליי .האם אפשר לעשות בדיקת הריון עם המדבקה? האם המדבקה מזיקה להריון? מה עליי לעשות? תודה לעונים

הבחילות יכולות לנבוע מהפוסטינור בשילוב עם המדבקות. עשי בדיקת שתן להריון אם עברו כבר שבועיים מהיום שקיימת יחסי מין המדבקה לא פוגעת בהריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו