סיכויי הידבקות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/04/2020 | 12:10 | מאת: שרון

שלום רב ידוע לי כי קונדום מגן מפני רוב מחלות המין. אך ישנם מחלות מין שאפשר להידבק בהם גם ללא מגע מיני . בכל מגע מיני הקפדתי שבן הזוג יהיה עם קונדום , לא ראיתי אף פעם נגעים על העור . המגע המיני האחרון שלי היה לפחות לפני חצי שנה (יש לציין כי לא מדובר בקשרים על בסיס מיני אלא קשר זוגי). האם יתכן שנדבקתי במחלת מין אך עדיין לא רואים סימפטומים ? בן זוגי בצע בדיקות דם למחלות מין והכל תקין. אנו מעוניינים להפסיק להשתמש בקונדום . תודה רבה.

קונדמום לא מונע הדבקה בפפילומה וירוס כדי לבדוק אם נדבק פני לרופא נשים ועשי בדיקה לזהוי פפילומה בצוואר הרחם ואם את לא מחוסנת לפפפילומה ממליצה בחום רב להתחסן בהקדם

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו