מבולבלת

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

17/08/2005 | 13:20 | מאת: דבי

הי, אני בת 30 נשואה +2 אני חיה עם גבר שאני חושבת שאני אוהבת, יש לי חוסרים ואני משתדלת לשתף אותו והוא משתדל לעשות מאמץ בכדי להשתנות, כמו כן הסקס שלנו מבחינתי מצויין הוא תמיד יודע כיצד לגרום לי סיפוק הבעיה אצלי שאני רוצה פחות ממנו ואני משתדלת לרצות יותר גם בכדי שהוא יהיה מרוצה. הבעיה המרכזית היא שבשנה האחרונה פיתחתי קשר עם בחור, הקשר שלנו הוא כמעט רק ריגשי אני חושבת שאני אוהבת אותו (אני אוהבת את שניהם) אני גם חושבת שזה הדדי אני יודעת שהוא מרגיש המון מה בדיוק שנינו לא יודעים להגיד, אנחנו המון המון ביחד יש לנו קשר מצויין, אנחנו לא הגענו אף פעם למצב אינטימי בכוונה תחילה מאחר שאנחנו פוחדים להפוך את הקשר לרומן, בעיני גם הקשר שלנו כרגע הוא רומן שאלת השאלות היה בינינו מגע פיזי לפני כמה חודשים חיבוקים וליטופים והוא עצר את זה כדי לא להגיע למיטה ומאז אני מרגישה כל פעם שאני רואה אותו רצון עז ללטף אותו ולגעת בו, כאשר אני עושה את זה הוא טוען שזה ממש כיף לו אבל הוא לא רוצה פני שהוא סובל אח"כ פיזית והוא תמיד שואל אז מה יהיה אח"כ אם נגלוש ? אנ ילא רוצה להגיע למיטה אני רק רוצה חום מה עושים ?

17/08/2005 | 14:29 | מאת: שירה

דבי שלום את מגדירה את הקשר שלך עם הבחור שאינו בעלך כ"בעיה המרכזית" (לדברייך); הרשי לי לחלוק עליך. כתבת שאת חיה עם גבר שאת "חושבת שאת אוהבת". זאת, לדעתי, היא הבעיה המרכזית, והקשר שלך עם הבחור הנוסף הוא בסך הכל תוצר לוואי של אותה בעיה. אם אינך בטוחה שאת אוהבת את בעלך, לדעתי זו השאלה שתצטרכי להתמודד איתה בתקופה הקרובה ולנסות למצוא את התשובה, כי ממנה יגיעו גם התשובות לשאלות הנוספות שלך. כמעט כל קשר רומנטי מחוץ לנישואים התחיל כמשהו תמים לכאורה, בדומה למה שאת חווה בשנה האחרונה. ההמשך (הלא-תמים) מגיע עם הזמן, זו רק שאלה של כמה זמן. עליך להחליט החלטות חשובות, ולצורך כך אני מציעה לך לפנות לעזרתו של איש מקצוע (פסיכולוג) שילווה אותך בתהליך. בינתיים, נסי להימנע ככל שניתן מהידוק הקשר עם אותו בחור. משערת שאינך רוצה לשרוף את הגשרים עם בעלך בטרם ביררת עם עצמך מה את רוצה. בהצלחה רבה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו