התקן תוך רחמי

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

29/03/2020 | 13:13 | מאת: יעל

היי בת 46, בפעם האחרונה שהייתי אצל רופאת נשים היא ציינה כי אסור לי לקחת גלולות למניעת הריון מכיוון שלא לקחתי לאורך השנים. אמצעי המניעה היחידי מבחינתה היה קונדום.. אך הוא מפריע, בעיקר לבן זוגי אך גם אני הייתי שמחה ללא. קראתי קצת על התקנים תוך רחמיים, האם הם מתאימים לי? אני חוששת מאוד מהלכניס גוף זר. ויותר חוששת מדימומים או מסיבוכים מסויימים שלעיתים נגרמים כמו כאבי מחזור חזקים וכו'. יש לציין כי המחזור שלי עדיין סדיר, לרוב דימום יחסית קל וקצר שנמשך כיומיים שלושה. תודה רבה

התקן זה רעיון מצוין כאמצעי מניעה לגילך יש היום התקנים לא הורמונליים והתקנים הורמונליים וניתן להתאים לך אחד משני הסוגים לכל התקן יש יתצרונות וחסרונות אך אם את מוטרדת מכאבי מחזור חזקים ודימום רב ההתקן ההורמ ונלי יותר מתאים לך

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו