הריון מבלי לקיים יחסים כלל

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

03/03/2020 | 02:47 | מאת: טלי

יש לי שאלה מוזרה, אך מטרידה אותי ואשמח לקבל תשובה כדי להניח את המחשבות. נכנסתי לאיזשהו סחרור של חרדות בקשר לכניסה להריון בלי יחסים, הכוונה מזרע שתאורתית מועבר דרך חפצים. לדוגמה: נייר טואלט בשירותים, חדרי רחצה, או למשל אם נגעתי במשהו מבחוץ (לדוגמה סבון או טישו שרכשתי בסמוך לסיטואציה) ואז הכנסתי אצבעות לנרתיק. אני מבינה שזרע לא חי כמעט מחוץ לגוף, אבל גם מספר שעות זה לא מעט. עלי לציין שבסיטואציות שקרו שטפתי את הנרתיק עם זרם מים לבפנים כדי לנקות, כפי שאני עושה תמיד. האם אני יכולה להיות רגועה שאין מצב כזה הריון ללא יחסים? תודה רבה, וסליחה אם השאלה לא הגיונית.

03/03/2020 | 02:57 | מאת: טלי

הפחד שלי מונע מכך שאולי מישהו נגע בידיים לא נקיות לאחר שהתעסק עם איבר המין, למשל.

הסבירות שזרע יעבור דרך חפצים אפסי נראה לי שכדאי לבדוק מה מקור הפחד שלך ואולי לטפל בו לא נראה לי ששטיפה עם מים חמים לצתוך הנרתיק היא פתרון ובודאי שלא בריא לנרתיק

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו