התחלת קיום יחסים

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/08/2005 | 11:42 | מאת: רוני

שלום, התחלתי לאחרונה לקיים יחסים- כ-10 פעמים עד כה. עדיין כואב לי בזמן החדירה וכשבוע לאחר מכן כאשר אני נוגעת במקום ובזמן מקלחת (זרם המים על המקום) בנוסף יום אחרי מופיעה לי הפרשה חומה. האם זה נורמלי? מתי אמור הכאב להפסק? תודה, רוני

16/08/2005 | 11:48 | מאת: שירה

רוני שלום שאלות על כאבים בזמן יחסי מין נשאלו כאן רבות בפורום, ממליצה לך לערוך חיפוש בפורום ולעיין בשאלות ובתשובות. כאב שנמשך גם שבוע ימים לאחר קיום היחסים זו בהחלט סיבה לפנות לרופא נשים כדי לברר את העניין. בהצלחה שירה

16/08/2005 | 12:20 | מאת: רוני

האם יתכן שזוהי תוצאה של כך שאנני רטובה מספיק? (כי אני לא מרגישה רטובה). תודה, רוני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו