האם זה הגיוני או שאני סתם בלחץ????

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

04/02/2020 | 10:48 | מאת: לחוצה במיוחד...

אני וחבר שלי קיימנו כמה פעמים יחסי מין מוגנים עם קונדום אקסטרה סייף. הקונדום לא נקרע ולא החליק והכול היה בסדר. יש לי אפליקציה שמכניסים בה את הימים של המחזור... שלושה ימים לפני שהייתי אמורה לקבל מחזור התחלתי להילחץ מה יקרה אם לא אקבל מחזור.. מאוד חששתי וקראתי דברים שהפחידו אותי... יש לי הפרשות לבנות חצי סמיכות מהנרתיק. חלק אומרים שזה הריון וחלק אומרים שזה לפני מחזור. נכון לעכשיו המחזור שלי מאחר כבר ביומיים ואני מאוד לחוצה... האם יש סיכוי שאני בהריון או שאני סתם בלחץ?

סבירות נמוכה אבל אם עדיין לא קבלת תעשי בדיקת שתן ביתית להריון

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו