חייבת עצה דחופה- מפחדת מהריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

21/01/2020 | 12:50 | מאת: נירית

ד"ר שלום, יש לי חבר כבר חצי שנה ואנחנו בני 19, קיימנו יחסים שלשום והקונדום נקרע, עכשיו שמתי לב שהיה לי פספוס של גלולה בחמישי, האם אני יכולה לקחת גלולת יום שאחרי? חברה אמרה לי שיש גלולה בשם אלה שיעילה ליותר זמן מפוסטינור, זה נכון? לכמה זמן היא יעילה? האם היא מומלצת? מתי אני יכולה לבצע בדיקת הריון בתקווה שתצא שלילית?

פוסטינור ונוראלבו יעילות עד 72 שעות. אלה יעילה עד 5 ימים. במידה ועד בטווח הזמנים כולם יעילים באותה מידה כמובן שאין 100% הגנה בכל גלולה עשי בדיקת שתם ביתית לאחר כשבועיים מהארוע שבו נקרע הקונדום

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו