עומק נרתיק?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/08/2005 | 03:42 | מאת: R

הייתי רוצה לדעת מה עומק ורוחב נרתיק ממוצא וכמה אורך של איבר מין גברי יכול מקסימום להכנס, תודה.

16/08/2005 | 08:52 | מאת: שירה

בוקר טוב לגבי רוחב הנרתיק אין באפשרותי לתת לך תשובה מדוייקת, שרירי הנרתיק מאפשרים לו להתרחב מאוד-מאוד (לדוגמא בשעת הלידה. חשבי על היקף ראשו של התינוק כאשר הוא יוצא דרך הנרתיק !) כך שהרוחב אינו קבוע. עומק הנרתיק בממוצע הוא 15-20 ס"מ. אורכו של איבר המין הגברי הממוצע הוא בין 14-16 ס"מ כך שכפי שאת יכולה לראות - הטבע דאג לכך שתהיה התאמה מושלמת. כל טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו