לא קיבלתי מחזור לאחר שהחלפתי גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

16/12/2019 | 07:08 | מאת: חן

החלפתי בין הגלולות שהיו לי(מליאן) לגלולות מינס ולא קיבלתי מחזור ב4 כדורי סרק שיש בהן.. הרופאת נשים אמרה לי שכדי להחליף גלולות פשוט לחבר בין החפיסה הישנה לחדשה.. כלומר לא קיבלתי מחזור כשסיימתי את החפיסה של המליאן אבל עכשיו אני מסיימת כבר את החבילה של המינס( נשארה לי גלולת סרק אחת ומחר אני אמרוה להתחיל חבילה חדשה)

אם את פעלה מינית כדאי לעשות בדיקת שתן לשלול הריון. ואם שלילי את יכולה להיות רגועה לפעמים בגלל המינון הנמוך של הגלולות לא מופיע מחזור אבל הכל תקין

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו