כתם

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/08/2005 | 16:29 | מאת: קרן

לשירה, שלום! ביומיים האחרונים מופיע אצלי על התחתונים מעיין כתם אדום חזק (אפילו נורא קשה להסביר איזה צבע זה בדיוק אבל מאוד כהה). מה לדעתך זה יכול להיות? תודה

16/08/2005 | 06:36 | מאת: שירה

קרן בוקר טוב אין לי מושג בת כמה את, אין לי מושג אם כבר קיבלת מחזור אי פעם בחייך, אין לי מושג כמה ימים עברו מאז המחזור האחרון.... כפי ששמת לב, הרבה דברים לגבייך אינם ידועים לי. אנא הפני את שאלתך לרופא נשים לבירור. יום טוב שירה

16/08/2005 | 12:07 | מאת: קרן

אני בת 22, קיבלתי מחזור אחרון באמצע חודש שעבר, המחזור שלי אינו סדיר. אולי מתוך זה ניתן לדעת מה זה יכול להיות? האם זה יכול להיות תוצאה של ביוץ? תודה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו