יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/08/2005 | 15:11 | מאת: יעל

שלום שירה, גרושה בת 45 , הכרתי גבר בן 48 , הקשר בינינו מעולה רק דבר אחד אני לא מבינה וזה בענין יחסי מין שהוא לא יכול בערב אחד להסתפק אפילו בשלוש פעמים ואף יותר עד כדי כך שאני כבר לא מסוגלת . השאלה שלי האם זה לא מוזר לגבר שיכול לגמור כל כל הרבה פעמים ועדיין כוחו במותנו. יתכן והוא לא גומר, אפעפ"י שאני מרגישה את הגמירה שלו אבל לא כמו בפעם הראשונה. מה דעתך? בתודה יעל

16/08/2005 | 01:26 | מאת: לא רואה טוב

אמרת בן 48 או בן 28 ?

16/08/2005 | 06:39 | מאת: שירה

יעל שלום לא הייתי מגדירה את המצב "מוזר" אבל הוא בהחלט לא שכיח או שגרתי, וטוב שכך כי אני משערת שאת מעדיפה את המצב הנוכחי על פני מצב בו הוא אינו מסוגל להגיע לזיקפה או לקיים יחסים. שכיח מאוד שהחשק המיני של שני בני זוג אינו חופף בדיוק, וחלק מהמערכת הזוגית כוללת התחשבות האחד בצרכי השניה (ולהיפך). זה נחמד שהוא מעוניין במין אפילו 3 פעמים בלילה, אבל אם את מרגישה שזה יותר מדי עבורך אין שום סיבה שתגיעי למצב שאת "כבר לא מסוגלת", כהגדרתך. שוחחו על הנושא ומצאו ביחד את שביל הזהב בדרך אל הסיפוק של שני הצדדים. יום טוב שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו