מה הסיכויים להריון?

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/12/2019 | 18:40 | מאת: רותם

שבוע טוב ליאורה רציתי לשאול אותך יש לי חבר כבר שנתיים אנחנו מקיימים יחסי מין עם קונדום קבוע ואתמול היינו ביחד ולא קיימנו יחסי מין היינו עם בגדים היה כמו סקס יבש כזה ואז הוא נגע גאיבר מין שלו ואז נגע באיבר מין שלי כלומר דחף אצבעות אני ממש מפחדת שלמרות שהוא לא גמר כן היו טיפות אהבה על האצבעות שלו והוא דחף לי אצבעות .. יש סיכוי להריון?

סבירות נמוכה לא ברור אם טיפות אהבה מכילות תאי זרע הדעות חלוקות. ואם כן והוא החדיר אצבעות שהיו עם הנוזל הזה אז יש סכוי קלוש ביותר

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו