סקס עם קונדום .. חשש

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/12/2019 | 13:32 | מאת: ...

שלום דוקטור! אני וחבר שלי קיימנו יחסים מס פעמים באותו יום עם קונדום אקסטרה סייף. כל הזמן שאלתי והוא בדק אם הכל בסדר והוא לא נקרע וכך היה . אני אמורה לקבל מחזור בסוף החודש אך פוחדת שאיכשהו אולי נכנסתי להריון למרות שהסבירות מאוד נמוכה . האם את חושבת שאני יכולה להיכנס להריון? תודה על התשובה

אם הקונדום לא נקרע ולא נשמט במהלך יציאת הפין הסבירות להרות נמוכה מאוד אין אף אמצעי הגנה שהוא 100% בטיחות

15/12/2019 | 17:50 | מאת: ...

תודה דוקטור! לא קרה דבר כזה .. עדיף להתחיל לקחת גלולות? זהו אמצעי הגנה הרבה יותר בטוח?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו