גלולות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

15/08/2005 | 13:48 | מאת: שיר

שלום אני מסיימת את חפיסת הגלולות בעוד מספר ימים ומעוניינת לדחות את קבלת המחזור. האם ניתן להתחיל חפיסה חדשה מייד עם סיום הישנה על מנת לדחות את המחזור במספר ימים? אם כן, האם לסיים את החפיסה החדשה במלואה או להפסיק באמצע על מנת לקבל את המחזור בדחייה של מספר ימים? בתודה מראש שיר

15/08/2005 | 14:19 | מאת: שירה

שיר שלום איני רופאת נשים, קחי את עצתי בערבון מוגבל. את יכולה להתחיל חפיסה חדשה של גלולות מיד בתום סיום הראשונה (ללא הפסקה). קחי את החפיסה עד תומה ובסיומה תעשי את ההפסקה הרגילה של שבוע בין חפיסה לחפיסה. כך בעצם "תדלגי" על מחזור אחד. לא מומלץ לעשות זאת לעתים תכופות, רק במקרים ספציפיים. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו