יחסי מין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/08/2005 | 17:17 | מאת: דניאלה

שלחתי את ההודעה כמה פעמים ולא ראיתי אותה מפורסמת באתר. אני קיימתי יחסי מין עם קונדום עם חבר שלי. לאחר שגמר, הלך להתרחץ ונטל שתן, אח"כ ניסה שוב חדירה ללא קונדום אך לפני שחדר כשרק לחץ על הנרתיק הפסקתי אותו. אני חוששת עכשיו למרות שהוא התרחץ .

14/08/2005 | 20:57 | מאת: שירה

דניאלה ערב טוב לקבלת הסבר מדוע לא ראית את הודעתך בפורום מיד לאחר שליחתה, אנא קראי את הכתוב בראש העמוד מתחת ל"הודעה חשובה". לענייננו, אני חייבת לומר שלא ברור לי מה בדיוק השאלה. את כותבת שאת "חוששת למרות שהוא התרחץ". ממה בדיוק החשש ? אם את חוששת מהריון אין סיבה כי את אומרת שלא היתה חדירה ללא קונדום. אם את מעוניינת להסביר את מקור החשש אנסה להשיב לך. שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו