שאלה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

14/08/2005 | 12:10 | מאת: ל.נ

שלום אני וחבר שלי נמצאים ביחד כ-8 חודשים (אני בת 24 והוא בן 30 ) ואנחנו לא מצליחים לקיים יחסי מין בכל פעם שאנו מנסים אני מכווצת את השרירים זה התחיל מפחד מכיוון שלא קיימתי יחסי מין במשך כ-4 שנים מה אפשר לעשות שנינו רוצים ? זה כבר התחיל להשפיע על מערכת היחסים שלנו זה הביא לכך שלאחרונה גם הוא נכנס ללחץ מכך שלא נצליח

14/08/2005 | 12:34 | מאת: ד"ר רוברט הופמן

שלום ל.נ. קצת רקע יעזור לנו. מה ניסת עד כה כטיפול? באיזו קופת חולים את, ובאיזה איזור בארץ את מתגוררת. ככלל אני חושב שאת זקוקה לבדיקת בריאה "צק אפ" אצל רופא הנשים שלך, ואז כנראה לגשת לסקסולוג. מכוון שלא מסרת לנו פרטים על מה עשית בינתיים ב 4 שנים של ניסיון ללא הצלחה, אז העיצות שלי קצת "באויר". ככלל, מין מהנה, וגם אורגזמה אינם מצריכים חדירה. לרוב, החדירה אפילו מפריעה בדרך "אל האושר". לכן, עד לפגישה ותרגילים אצל הסקסולוגית, אני מציע לעשות הפסקה בניסיון החדירה, ולהתמקד ולעשות כיף אחד/ת לשני/ה בדרכים חילופיות. לקופות חולים יש שירות סקסולוגי, לעתים בקשר עם בתי חולים מקומיים ( לכן השאלה על שיוך קופתי ואיזור מגורייך ) בהצלחה! ד"ר הופמן

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו