חושש מהריון ללא סקס

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

12/10/2019 | 20:42 | מאת: יהונתן

אוקיי אני יודע שזה ישמע מוזר מה שאני הולך להגיד אבל בבקשה אשמח לתשובה מפורטת למרות הסיטואציה המוזרה. ניכנסתי לשירותים ותוך כדי ישיבה יכול להיות שהיה לי נוזל טרום שפיכה בפין שנגע בקרש של האסלה ולאחר שעה וחצי אחי גם ישב על הקרש בשירותים ואז לאחר כשעתיים אחרי שאחי ישב בו הוא קיים עם אשתו יחסי מין בוודאות...האם יש סיכוי שאישתו תיכנס להריון מהנוזל טרום שפיכה שלי? אפילו משהו תיאורטי? אני חושש מזה. אנא תשובתך המפורטת בבקשה דוקטור.

אין סבירות למעבר תאי זרע מהאקרש של האסלה

13/10/2019 | 12:14 | מאת: יהונתן

שאלתי מה הסיכוי אם כאשר זה כן היה עובר לגבר ואז ממנו לאישה? אנא השתדלי לתת תשובות מפורטות בבקשה.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו