מה הסיכוי שאכנס להריון? דחוף

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/10/2019 | 15:05 | מאת: דחוף

אני וחבר שלי קיימנו יחסי מין עם קונדום לפני כשבועיים וחצי (לא זוכרת זמן מדויק). הוא גמר בפנים, וכשהוציא את איבר המין שלו ראינו נוזל על השפתיים של איבר המין שלי. לא לגמרי הבנו אם הנוזל שלו או שלי, יכול להיות שנזל החוצה מהקונדום כשגמר (כי בדר״כ אין לי כמות כזאת וצבע לבן של הנוזל). בדקנו והקונדום לא נקרע. ישר ניקינו הכל עם מגבונים. אני אמורה לקבל מחזור מחרתיים ואין לי שום תסמינים של מחזור- בדר״כ יש. מה הסיכוי שאכנס להריון מהמקרה הזה? תודה!

הרעיון הוא שכשמוציאים את הפין מהנרתיק מחזיקים את הקונדום עליו כדי שבזמן ההוצאה לא יזל הזרע החוצה אחרי שבועיים ניתן לעשות בדיקת שתן ביתית של הריון ולודא מה המצב.

10/10/2019 | 18:44 | מאת: דחוף

אעשה בדיקה, אבל אפשר להסתמך על בדיקת שתן ביתית להריון? לדעתך מה הסבירות שאכנס להריון מהסיטואציה הזו?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו