שחלות פוליצסטיות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

11/08/2005 | 11:07 | מאת: מרסל

שלום רב, אני בת 22.5 אובחן כי יש לי שחלות פוליצסטיות . יש לציין כי במהלך השנים קיבלתי מחזור מספר מועט של פעמים . רופאת הנשים שלחה אותי לאולטרסאונד וע"י זה היא איבחנה כי יש לי שחלות פוליצסטיות . הטיפול שניתן לי מזה מספר שנים הוא לקחת גלולות "דיאנה" . פעם בחצי שנה אני עושה הפסקה בגלולות לזמן מה והמחזור לא מופיע לבדו . יש לציין כי אני בחורה מאוד רזה (גובה : 1.60 משקל : 43.5) וכן אני סובלת משיעור יתר קל . שאלותיי : 1) האם יש דרך טיפול אלטרנטיבית מזו שאני משתמשת בה כיום ? 2) האם יש טיפול אחר ברפואה טבעית ? 3) האם אוכל בעז"ה להכנס להריון ? (כיום אני רווקה) אודה לך אם תוכל לפרט ולהרחיב בנושא זה .... תודה רבה ויום נעים...

11/08/2005 | 11:36 | מאת: שירה

מרסל שלום אכן שאלות מצויינות, הדבר היחיד שלא ברור לי הוא מדוע בחרת להפנות את השאלות הללו לפורום מיניות האישה דווקא. אנא פני לפורומים המתאימים: יש לך גם כאן פורום מיילדות וגינקולוגיה וכן פורום לרפואה טבעית. בהצלחה וכל טוב שירה

11/08/2005 | 12:40 | מאת: למרסל

שלום למידע כללי, ניתן לעיין במאמר של פרופ' זיידמן, שפורסם כאן בדוקטורס - http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/2873/xCT/31 מקווה שזה יענה על חלק משאלותייך.

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו