חומרי סיכוך והריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

10/08/2005 | 20:20 | מאת: שושנה

אני משתמשת בחומר סיכה מסוג שמן תינוקות של ג'ונסון בזמן קיום יחסי המין. כרגע אני מנסה להכנס להיריון, ורציתי לדעת האם השמן הוא קוטל זרע? אם כן, באילו חומרי סיכה אחרים אוכל להשתמש, שלא יפגעו בנסיונותי להיכנס להיריון. תודה מראש

11/08/2005 | 12:45 | מאת: לשושנה

שלום, לגבי שמן תינוקות של ג'ונסון או שמן אחר, כדאי שתשאלי את הרוקח, ואולי כאן באתר בפורום תרופות ורוקחות-תמיכה, את הגולש שכינויו "מתמצא". תבררי אצל הרופא שלך אם יש בעיה עם ג'ל סיכוך על בסיס מים , כמו למשל ky-jelly , גם הוא של ג'ונסון או אחרים מקבילים לו, בשאלת פגיעה אפשרית בנסיון כניסה להריון. בהצלחה !

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו