רטיבות בתחתון באיבר המין שלה .

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

08/08/2019 | 16:11 | מאת: אלון כהן

אני וחברה שלי בדרך כלל לא מקיימים יחסים . הגענו למצב שהיא רטובה ואני החדרתי את האיבר שלי עם תחתון לתוכה לאחר מכאן לפני שגמרתי הוצאתי את האיבר שלי והוא היה רטוב . כמעט בטוח שהרטיבות היא לא ממני אבל אין לדעת . השאלה היא האם יש סיכוי שהיא תיכנס להריון במידה וכן זה מגמירה שלי למרות שהייתי עם תחתון ? מה אפשר לעשות כדי למנוע סיכוי להריון ? ואיך לדעת אם היא בהריון ?

אם היית עם תחתון צמוד וגמרת אין סיכוי שהיא תכנס להריון דרך בגדים. אבל אם התחתון לא ממש צמוד ויש מצב שזרע יזלוג מהצד לנרתיק הרי שיש מצב של הריון בדרך כלל אם לא גמרת הרטיבות היא מהפרשות הנרתיק למה לא להשתמש בקונדומים ולא להיות במתח בגלל חשש להריון?

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו