לא מצליחה להיות רטובה בסיטואציות מיניות

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

31/07/2019 | 17:44 | מאת: גל

היי, שאני נמצאת במצב אינטימי עם גברים אני כבר לא נהיית רטובה, חברות שלי חושבות שזה בגלל שאני לחוצה אבל אני לא מרגישה לחוצה כלל בסיטואציה להפך, מאוד נינוחה.. אני בת 19 ולא בתולה אבל לא קיימתי יחסים שמונה חודשים.. מה מומלץ לעשות במצב כזה?

נדיר שגלולות גורמות ליובש אם זה לא בעיה של גלולות אז כנראה הבעיה במידת הרכוז והגירוי שלך בסקס כי הרטיבות קורית כתגובה לגירוי ועוררות מינית. ואזס כדאי לפנות לטיפול מיני

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו