גלולות למניעת הריון

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/08/2005 | 23:19 | מאת: מיכל

שמי מיכל , אני נוטלת גלולות למיניעת הריון (הרמונט) כבר שנתיים ברציפות לאחרונה עשיתי הפסקה של חודש, ואז התחלתי שוב אבל בימקום ביום הראשון נטלתי ביום החמישי וקיימתי יחסים רגילים . האם יש סיכוי להריון?????? בתודה מראש , מיכל

10/08/2005 | 09:10 | מאת: שירה

מיכל שלום, למעשה, קיימת יחסי מין לא מוגנים (או מוגנים רק באופן חלקי) כך שיש סיכוי להריון. בשארית החודש עליך להשתמש באמצעי מניעה נוסף מלבד הגלולות, והמתיני למחזור הבא כדי להמשיך בהתאם. בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו