לשירה המקסימה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/08/2005 | 21:48 | מאת: :)

את עונה בכל כך חינניות- זה עושה חשק לשאול... אני חוששת שהגלולות מורידות לי את החשק המיני- אני משתמשת באורטו-סיקלין וכל הרופאים שהתייעצתי איתם אומרים שהיא גלולה טובה ושאם היא גורמת לי להורדת חשק כל גלולה תגרום לי לכך... מצד שני אם אני לא ישתמש בגלולות ויהיה חשק זה גם לא כל כך טוב... אז מה עושים?

10/08/2005 | 09:38 | מאת: שירה

בוקר אור ותודה גם הנושא של גלולות וחשק מיני נדון כאן בפורום בתקופה האחרונה, את מוזמנת לערוך חיפוש ולהציץ בשאלות ובתשובות. אם התייעצת עם כמה רופאים לגבי החלפת סוג הגלולות והם לא בעד הרעיון - קטונתי מלהביע דיעה שונה. אם הירידה בחשק המיני היא משמעותית מבחינתך ופוגמת ביחסי המין, אולי שווה לוותר על הגלולות ולעבור לאמצעי מניעה אחר. לא תמיד אפשר גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה, לצערנו... בהצלחה שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו