גלולות יסמין

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/08/2005 | 18:29 | מאת: יונית

השתמשתי כבר חודשיים בגלולות יסמין, הפסקתי באמצע החודש לקחת את הגלולות והמחזור שלי הופיע שבוע ויומיים לפני הזמן. האים זה נורמלי? מתי אני יכולה לחזור ןלהשתמש בהן וכל כמה זמן עלי להפסיק?

09/08/2005 | 18:33 | מאת: שירה

יונית, איני רופאת נשים ובפורום זה אין גינקולוג לכן מציעה לך להפנות את השאלה לפורום מתאים יותר. רק כדי שתהיי רגועה עד שיענו לך: אם הפסקת לקחת את החפיסה באמצע החודש, בוודאי שהמחזור שלך יקדים גם הוא, בהתאמה. את תקבלי מחזור מספר ימים לאחר שלקחת את הגלולה האחרונה. לא הבנתי את שאלתך כל כמה זמן עליך להפסיק. למה להפסיק ?? שירה

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו