איחור בלקיחת גלולות קלייר

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

27/03/2019 | 02:05 | מאת: של

התחלתי חפיסה חדשה, אני לוקחת את הגלולות בדרכ ב-12:00 ושמתי לב רק ב2345 היום ששכחתי ליטול גלולה מס' 5 בחפיסה, לקחתי מיד את הגלולה , בנוסף לכך אני ובן זוגי קיימנו יחסי מין לא מוגנים אתמול בבוקר, האם כדאי לקחת גלולת "אלה" כדי למנוע סיכוי להריון או שאם לא עברו עדיין 12 שעות לגמרי זה מיותר??

אם השלמת לפני חלוף 12 שעות את אמורה להיות מוגנת קחי את הגלולות הבאות במועדת אם את רוצה להיות יותר בטוחה הוסיפי קונדומים בשבועיים הקרובים

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו