ניתוח לאמצעי מניעה

דיון מתוך פורום  מיניות האישה, הריון ומניעתו

09/08/2005 | 15:09 | מאת: לא משבדיה

שלום בזמן שטיילתי בתאילנד ניתקלתי בשבדיות שסיפרו לי שבשבדיה יש ניתוח שניתן לבצע בכתף והוא אמצעי מניעה תמידי שגם מפסיק את המחזור לתקופה ארוכה. רציתי לדעת מזה הניתוח הזה? האם יש אותו בארץ? ומהם ההשלכות לתהליך כזה?

09/08/2005 | 15:26 | מאת: שירה

שלום לך לא-שבדית ניתוח בכתף (?!) שמיועד להפסקת המחזור ומשמש כאמצעי מניעה ?... יכול להיות שבשבדית זה נשמע יותר טוב...? מעולם לא שמעתי על התופעה. בדרך-כלל אומרים שהראש היהודי ממציא לנו פטנטים, אבל אולי גם השבדים עלו על משהו...? אין לי שמץ. תנסי לשאול בפורום מתאים יותר מבחינת התוכן (רפואת נשים) ותעדכני אם יש לך פרטים נוספים. שירה

09/08/2005 | 19:32 | מאת: שירה

סקרנת אותי, התחלתי לחשוב והגעתי למסקנה שאולי התכוונת להשתלה של גלולה תת-עורית (תהליך דומה קיים גם בזריקה או מדבקה) שמכניסים אל מתחת לעור או באזור הכתף או באזור הבטן, והיא משחררת באופן מושהה (איטי) הורמונים אל הגוף. לא מדובר בניתוח- כפי שכתבת, אז אני לא בטוחה אם דיברת על זה. בכל אופן, ערכתי חיפוש קצר וזה מה שהעליתי בחכתי, בדקי האם זו היתה כוונתך http://www.haderech.co.il/briut3.html#nor (חפשי ב"השתלת הורמונים / נורפלאנט") ותתפלאי, אבל אולי יש גם אופציה דומה לגברים... בקרוב ! כמו שתוכלי לראות בקישור הבא: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2953938,00.html אם השבדית התכוונה למשהו אחר, נראה לי שלא תהיה ברירה אלא להרים אליה טלפון ולבדוק על מה בדיוק היא דיברה...

מנהלי פורום מיניות האישה, הריון ומניעתו